“Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı” tanıtım toplantısı düzenledi

• 24 Temmuz 2023
Beşiktaş Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Enerji A.Ş. işbirliğiyle “Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı” tanıtım toplantısı düzenledi.

Beşiktaş Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Enerji A.Ş. işbirliğiyle düzenlediği “Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı” tanıtım toplantısına, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yüksel Yalçın, Enerji Dönüşümü İçin AB Projesi Türkiye Proje Takım Lideri Daiva Matoniene, sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının temsilcileri katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Bu plan sayesinde ilçemizde enerji kaynaklarının tüketimini asgari düzeye indirmeye çalışacağız. İklim değişikliğiyle mücadele edeceğiz ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakacağız,” dedi.