Turgutlulu gençler Makedonya yolunda

• 24 Temmuz 2023
Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle organize edilen Kuzey Makedonya kültür gezisine katılacak gençler yola çıktı.

Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin genç üyeleri için kültür turu düzenledi.  Kültür turu, gençlerin ata topraklarını tanımasına ve manevi değerlerine sahip çıkmasına imkân tanıyacak. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyesi meclis üyeleri Recep İşleyen ve İbrahim Gökdere, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Özduman, Kuzey Makedonya’ya gidecek kafileyi yolcu etti. Başkan Çetin Akın, “Belediye meclisinde aldığımız karar doğrultusunda Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin genç üyelerini Kuzey Makedonya’ya yolcu ettik. Gençler bu sayede atalarının yaşadığı coğrafyayı, kültürü ve tarihi öğrenecek,” dedi.