Uluslararası Dionysos Şenliği ve Tiyatro Eğitim Kampı’nın sekizincisi düzenleniyor

• 24 Temmuz 2023
Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Sardes 8. Uluslararası Dionysos Şenliği ve Tiyatro Eğitim Kampı’na katıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kurulmasına öncülük ettiği Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ulusal/uluslararası sanat etkinliklerine katılmaya devam ediyor. Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Manisa Salihli’deki Sardes Artemis Tapınağı bölgesinde düzenlenen Sardes 8. Uluslararası Dionyos Şenliği ve Tiyatro Eğitim Kampı’na katıldı. Sahnelediği oyunlarla tiyatroseverlere keyif dolu anlar yaşatan Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, 7 Temmuz akşamı doğaçlama tiyatro gösterisini, 8 Temmuz akşamı da “Hamdi’nin İşleri” adlı ortaoyununu tiyatroseverlerle buluşturdu.