Adana Büyükşehir Belediyesi su ve kanalizasyon altyapısı için çalışmalarını sürdürüyor

• 3 Temmuz 2023
Adana Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi, projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi, 2019 yerel seçimlerinden bu yana hem kent merkezinde hem de kırsalda çok sayıda projeyi hayata geçiriyor. ASKİ ekipleri, muhtelif bölgelerdeki toplam 440 kilometre uzunluğundaki asbestli boruyu yeniledi. Ceyhan ilçe merkeziyle Doruk, Tatarlı ve Mustafabeyli Mahalleleri’nde 224 kilometre, Yumurtalık’ta 42 kilometre, Karataş’ta 80 kilometre, İmamoğlu ilçesinde 50 kilometre, Kozan’ın Güneri ve Çanaklı Mahalleleri’nde 8 kilometre, Tufanbeyli’de 32 kilometre ve Aladağ ilçe merkezinde 4 kilometre uzunluğundaki asbestli boru yenilendi. Asbestli boruların yerine daha sağlıklı ve dayanıklı yeni nesil borular döşendi.