Beylikdüzü Belediyesi Coğrafya Mesleki Kariyer Planlama Çalıştayı’nın birincisine katıldı

• 3 Temmuz 2023
Beylikdüzü Belediyesi, 1. Coğrafya Mesleki Kariyer Planlama Çalıştayı’na katıldı.

Beylikdüzü Belediyesi, Bilgi İşlem Müdürlüğü, coğrafi bilgi sistemlerinin önemini vurgulamak amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Coğrafya Mesleki Kariyer Planlama Çalıştayı’na katıldı. Belediyeleri yetkilileri, geliştirdikleri projeleri paylaştı, sektördeki yenilikler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Beklenti, ihtiyaç ve taleplerin değerlendirildiği çalıştayda, coğrafi bilgi sistemlerinin gerekliliğine ve önemine vurgu yapıldı. Beylikdüzü Belediyesi, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Coğrafi Bilgi Sistemleri personeli Adem Yüksel, Beylikdüzü Belediyesi tarafından geliştirilen uygulamalar (kent rehberi, e-imar, kışla mücadele, afet bilgi sistemi, veterinerlik ve konteyner vb.) hakkında bilgi verdi.