“Bir Fikrim Var” turne hazırlıkları tamamlandı

• 3 Temmuz 2023
Çiğli Belediyesi, çocuklara keyifli bir yaz tatili yaşatmak amacıyla “Bir Fikrim Var” adlı oyunun turne hazırlıklarını tamamladı.

Her yaz tatilinde çocuklar için eğlenceli etkinlikler düzenleyen Çiğli Belediyesi, bu yıl da dolu dolu bir yaz tatili planlıyor. Bu kapsamda Çocuk Tiyatrosu ekibinin sahneleyeceği “Bir Fikrim Var” adlı oyunun prömiyeri 1 Temmuz’da Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu’nda yapıldı. Yönetmenliğini Üzeyir Tavuş’un yaptığı oyun, 24 Temmuz’a kadar 16 mahallede çocuklarla buluşacak. Çocuklar için keyifli bir yaz tatili planladıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çocuklar, zorlu ve yorucu bir eğitim yılını daha geride bıraktı. Onlar için güzel bir tatil planlaması yaptık,” dedi.