Çankaya Belediyesi’nden ücretsiz doğa gezisi

• 3 Temmuz 2023
Çankaya Belediyesi, Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi ve Baharevleri üyeleri için gezi düzenledi.

Çankaya Belediyesi’nin yaşlı bireylere hizmet verdiği Baharevleri ve engelli bireylere hizmet sunduğu Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi üyeleri için gezi düzenlendi. Baharevleri’nin sakinleri, güneşli havanın tadını Kızılcahamam doğa gezisiyle çıkardı. Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi üyeleri de Ahlatlıbel Atatürk Parkı’ndaki piknik etkinliğine katıldı. Baharevleri’nde egzersiz dersleri veren fizyoterapist de geziye katıldı, Baharevleri’nin üyelerine egzersiz yaptırdı. Engelli bireyler ve aileleri de müzik eşliğinde oynadıkları oyunlarla doyasıya eğlendi.