Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çiftçi ve hayvan üreticilerine desteğini sürdürüyor

• 3 Temmuz 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere ve hayvan üreticilerine desteğini sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sürekli artan maliyetler karşısında zorlanan hayvan üreticileri için sürdürdüğü proje kapsamında Eskişehir İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği üyesi yetiştiricilere balya desteği sağladı. Birlik üyesi 40 yetiştiriciye toplam 800 adet yonca balyası verildi. Üreticilerin teslim aldığı balyalar, kamyon ve römorklu traktörlerle taşındı. Üreticiler, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti.