Gençlik Kampı Eğitim Merkezi’nde izci kampı düzenlendi

• 3 Temmuz 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Kampı Eğitim Merkezi’nde izci kampı düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin birinci ve ikinci dönem izcileri, Gençlik Eğitim Merkezi’nde üç günlük kamp yaptı. 40 kişilik izci grubu, Gençlik Eğitim Merkezi’nde izcilik tecrübelerini geliştirdi. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı’na bağlı İklim Şube Müdürlüğü’nde görevli çevre mühendisi Mekke Yıldız, kampa katılan izcilere sıfır atık bilinci kazandırma eğitimi verdi. Eğitimde, tehlikeli ve tehlikesiz atıkların yanı sıra iklim değişikliğinde önemli rol oynayan sera faktörünün oluşumu da anlatıldı. İzciler kampta hem eğlendi hem de öğrendi.