Kadınlarla Pedallıyoruz Bisiklet Okulu eğitici eğitimleri tamamlandı

• 3 Temmuz 2023
Tepebaşı Belediyesi ve Zincir Kıran Kadınlar Derneği işbirliğiyle kurulan Kadınlarla Pedallıyoruz Bisiklet Okulu’nun eğitici eğitimleri tamamlandı.

Tepebaşı Belediyesi, iklim değişikliğine dikkat çekmek ve karbon ayak izini azaltmak amacıyla doğa dostu uygulamalarına devam ediyor.  Tepebaşı Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve Zincir Kıran Kadınlar Derneği işbirliğiyle kurulan Kadınlarla Pedallıyoruz Bisiklet Okulu’nun eğitici eğitimleri tamamlandı. Bisiklet kullanmayı öğrenmek, deneyimini ve bilgisini artırmak isteyen kadınların katıldığı eğitimler, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda düzenlendi. Kadınlar, öğrencilerin ders öncesi nasıl organize edileceği, ders öncesi ısınma hareketleri ve ders sırasında kullanılacak materyallerin nasıl korunacağına dair eğitimler aldı.  Eğitimlere katılan kadınlara “Bisiklet Elçisi” unvanı verildi.