“Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampı” için açılış töreni düzenlendi

• 3 Temmuz 2023
Bandırma Belediyesi, “Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampı” için açılış töreni düzenlendi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un adaylığı sürecinde vaatleri arasında yer alan ve dezavantajlı bireyler için tasarlanan “Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampı”, kısa sürede tamamlanmış ve hizmete açılmıştı. Özel bireylerin uygun şartlarda tatil yapması için her ayrıntının düşünüldüğü “Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampı” için açılış töreni düzenlendi. Başkan Tolga Tosun’un ev sahipliğindeki açılış törenine, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.