“Açık Hava Sinema Günleri” Burdur’da başlıyor

• 31 Temmuz 2023
Burdur Belediyesi’nin düzenlediği “Açık Hava Sinema Günleri” başlıyor.

Burdur Belediyesi, yaz aylarında “Açık Hava Sinema Günleri” düzenliyor. “Açık Hava Sinema Günleri”, 31 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında devam edecek. “Barış Akarsu” adlı film 31 Temmuz’da Şeker Meydanı’nda, “Çiçero” 3 Ağustos’ta Zafer-Karasenir-Tepe Mahallesi’nde, “Dayı” 7 Ağustos’ta Fidan Pazarı’nda, “Dönerse Senindir” 10 Ağustos’ta Şirinevler- Aydınlıkevler Mahallesi’nde, “Can Feda” 14 Ağustos’ta Emek-Armağan İlci Mahallesi’nde, “Dilberay” 17 Ağustos’ta Yeni-Yenice Mahallesi’nde gösterilecek. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında evlerinde kapanmak istemeyen vatandaşlara alternatif bir etkinlik sunuyoruz, Açık Hava Sinema Günleri’ni başlatıyoruz. Etkinliğimize tüm vatandaşlar davetlidir,” dedi.