Ankara Motosiklet Festivali’nin dördüncüsü düzenlendi

• 31 Temmuz 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 4. Ankara Motosiklet Festivali’ne ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ankara Motosiklet Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen motor tutkunlarına ANFA, ANFA Güvenlik, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Ankara İtfaiyesi ekipleri destek verdi. Ankara Motosiklet ve Kampçılık Derneği’nin düzenlediği festivale destek verdiklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Berkay Gökçınar, “Karaköy Mesire Alanı’nda düzenlenen festivale temizlik, organizasyon, internet, güvenlik, itfaiye ve sağlık hizmeti desteği verdik. Başkanımız Mansur Yavaş’ın Ankara’yı kültür başkenti yapma hedefiyle etkinliklere devam ediyoruz,” dedi.