Antalya Büyükşehir Belediyesi hayvancılık için çalışmalarını sürdürüyor

• 31 Temmuz 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayvancılığı sürdürmek, geliştirmek ve desteklemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi hayvancılığı geliştirmek ve desteklemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor, çobanların ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla “çoban haritası” oluşturuyor. Harita, yayla yayla gezerek toplanacak bilgilerle hazırlanacak, sürdürülebilir hayvancılığa katkıda bulunacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, hazırlanacak “çoban haritası” için Antalya’da hayvancılık yapılan bölgelerde üreticileri ziyaret ediyor ve inceleme yapıyor. İlk ziyaret, Korkuteli İmecik Mahallesi’ne yapıldı, veterinerler hayvanları ücretsiz muayene etti.