Bayraklı Belediyesi’nden anlamlı ev sahipliği

• 31 Temmuz 2023
Bayraklı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Yerel Yönetimler Eğitim Koordinasyon Kurulu’na ev sahipliği yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Yerel Yönetimler Eğitim Koordinasyon Kurulu’nun üçüncü toplantısına Bayraklı Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantıda, Bayraklı Belediyesi’nin anaokullarında uygulanan ve Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen “Bayraklı Eğitim Modeli” anlatıldı. “Bayraklı Eğitim Modeli”, toplumsal, sosyal, ekonomik, kültürel, katılımcı, demokratik ve adil eğitim modeli anlayışıyla beğeni topladı. Bayraklı Belediyesi’nin eğitim çalışmalarıyla ilgili video da gösterildi.