Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yaz atölyeleriyle çocukların yanında

• 31 Temmuz 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Hakları Birimi, yaz atölyeleri kapsamında çocuklar için etkinlik düzenledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Hakları Birimi, çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Eğitimin önemini vurgulayan, çocukların matematikle ilişkisini güçlendirmeyi hedefleyen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çocukları Çakılarası Matematik Köyü’nde ağırladı. Eskişehir'in farklı mahallelerinden gelen çocuklar, eğlenceli ve yaratıcı etkinliklerle matematiğin ne kadar keyifli ve önemli olduğunu anladı. Eğitimi ve eğlenceyi harmanlayan bu özel etkinlik, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.