Kartal Belediyesi sıfır atık için çalışmalarını sürdürüyor

• 31 Temmuz 2023
Kartal Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, sıfır atık bilincini geliştirecek projeyi hayata geçirdi.

Kartal Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, sıfır atık bilincini yaygınlaştırmak amacıyla önemli bir projeye imza attı. Proje kapsamında muhtarlıklarda toplanan atık yağların geri dönüştürülmesi için özel bir uygulama başlatıldı. Kartal Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Dilek Kars, sıfır atık bilincini yerleştirmek için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Özellikle bitkisel atık yağların toplanması için bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kars, işyerleriyle Bitkisel Atık Yağ Sözleşmesi yaptıklarını belirtti.