Katılımlı ve Kapsayıcı Yerel Yönetim Projesi başladı

• 31 Temmuz 2023
Safranbolu Belediyesi’nin Sürdürülebilir Kentsel ve Kırsal Kalkınma Platformu (SUDA) işbirliğiyle yürüttüğü “Katılımlı ve Kapsayıcı Yerel Yönetim Projesi” başladı.

Safranbolu Belediyesi’nin Sürdürülebilir Kentsel ve Kırsal Kalkınma Platformu (SUDA) işbirliğiyle yürüttüğü “Katılımlı ve Kapsayıcı Yerel Yönetim Projesi”, Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış etkinliğiyle başladı. Açılış etkinliğine, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, SUDA Başkanı Serdar Karadağ, İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi ve “Katılımlı ve Kapsayıcı Yerel Yönetim Projesi” yürütücüsü Prof. Dr. Gülden Erkut, Kentsel ve Kırsal Kalkınma Platformu (SUDA) yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Proje, “Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler”, “Sürdürülebilir Kültür Turizmi”, “Yaşam Kalitesi ve Sosyal Kapsama”, “Afetlere Dayanıklı Kentleşme”, “Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Güvenliği, “Kadın Girişimciliği” başlıkları kapsamında Safranbolu’da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.