Kırşehir Belediyesi’nden tarihi ve turistik gezi

• 31 Temmuz 2023
Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’ndeki kurslara devam eden öğrenciler için tarihî ve turistik gezi düzenlendi.

Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’ndeki kurslara devam eden öğrenciler için Kırşehir Müzesi, Neşet Ertaş Müzesi ve Kaman Japon Bahçesi’ne gezi düzenlendi. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmesini sağladıklarını ifade etti. Başkan Ekicioğlu, “Öğrencilerin tatilde hak ettikleri şekilde dinlenmelerini istiyoruz. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi ve Aile Yaşam Merkezi’ndeki yaz kurslarına katılan öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmesini sağlamak amacıyla geziler düzenliyoruz,” dedi.