Mezitli Belediyesi yetişkinler için tiyatro kurslarına başladı

• 31 Temmuz 2023
Mezitli Belediyesi’nin düzenlediği yetişkin tiyatro kursları başladı.

Mezitli Belediyesi Oda Tiyatrosu ve Halk Tiyatrosu, yeni kursiyerlere sahneye çıkma şansı veriyor. 7-9 ve 10-12 yaş arasındaki çocuklar için çocuk tiyatrosu, 13-17 yaş arasındaki gençler için gençlik tiyatrosunun ardından yetişkin tiyatrosunu hayata geçiren Mezitli Belediyesi, oyunculuk eğitimini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor. Deneyimli tiyatrocular Dilek Yıldırım’ın ve Tamer Güven’in eğitmenlik yaptığı kurslarda, temel tiyatro eğitiminin yanı sıra ses, beden dili, diksiyon, ritim, doğaçlama, rol çözümlemesi ve oyun çalışması gibi eğitimler de veriliyor. Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki kurslar için kayıtlar devam ediyor. Kursiyerler, sahnelenecek oyunlarda performanslarını gösterme şansı da buluyor.