Mugla Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor

• 31 Temmuz 2023
Muğla Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde altyapı çalışmalarına devam ediyor. Bodrum, Fethiye, Milas ilçelerinde önemli altyapı yatırımlarına imza atan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe’nin Düğerek Mahallesi’nde kanalizasyon çalışması başlattı. Düğerek Mahallesi’nde 25 milyon TL’lik yatırımla 13.000 kişiye hizmet verecek 8.750 metrelik kanalizasyon hattı projesi devam ediyor. Hattın 5.833 metrelik kısmı tamamlandı. Çalışma kapsamında toplam 515 hane için evsel atık bağlantısı öngörülüyor, şu âna kadar 175 hane için bağlantı yapıldı. Düğerek Mahallesi’nde oluşan atık su, Muğla Atık Su Arıtma Tesisi’nde arıtılacak.