Safaalan Mahallesine düğün salonu yapılıyor

• 31 Temmuz 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Safaalan Mahallesi’ne düğün salonu yapıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesi Safaalan Mahallesi’ne düğün salonu yapıyor. Düğün salonunda, çok amaçlı salon, gelin odası ve banyosu, tesisat odaları, tuvaletler ve otopark yer alacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “11 ilçede çalışmalarımızı sürdürüyoruz, vatandaşların ve bölgenin ihtiyaçlarını baz alıyoruz. Safaalan Düğün Salonu’nun temel atma törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşların nişan, kına gecesi, düğün ve diğer organizasyonlarını yapabileceği düğün salonunun birlik ve beraberlik duygusunun her daim güçlü kalmasına vesile olacağına inanıyorum. Hayata geçirdiğimiz projelerle kentimizi daha da ileri taşımayı hedefliyoruz,” dedi.