Vadişehir Mahallesi’nde kurulan yaşlı bakım merkezi hizmette

• 31 Temmuz 2023
Odunpazarı Belediyesi, Vadişehir Mahallesi’nde yaşlı bakım merkezi açtı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un vizyon projeleri arasında yer alan Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi hizmete açıldı. Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi, kamu ve özel teşebbüs ortaklığının iyi bir örneği. Lütfü Yüksel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Lütfü Yüksel’in desteğiyle hayata geçirilen yaşlı bakım merkezine, Odunpazarı Belediyesi’nin meclisinde oybirliğiyle alınan kararla “Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi” adı verildi. Merkezin açılışına, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iş insanı Lütfü Yüksel, Dr. Fatma Nurten Yüksel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ve vatandaşlar katıldı.