Yenişehir Belediyesi, yol yapım-onarım çalışmalarına devam ediyor

• 31 Temmuz 2023

Yenişehir Belediyesi, güvenli ve konforlu ulaşımı sağlamak amacıyla ilçe genelinde yol yapım-onarım çalışmalarına devam ediyor. Yeni açılan yollarda asfalt serim çalışmaları da yürüten Yenişehir Belediyesi, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendiriyor. Yayaların güvenliğini sağlamak için kaldırımlar da özenle düzenleniyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Ekiplerimiz yoğun mesai harcayarak yol yapım-onarım çalışmalarını sürdürüyor. Trafik güvenliğini ön planda tutuyoruz, yol ve kaldırım düzenlemesi yapıyoruz,” dedi.