Ankara Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destek için çalışmalarını sürdürüyor

• 28 Ağustos 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmaya desteğini sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmaya desteğini sürdürüyor, kent ve ülke ekonomisini canlandırmayı amaçlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılından bu yana hayata geçirdiği projelerle üreticilere ve çiftçilere ulaştı. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, bugüne kadar Sincan’daki 6.687 çiftçiye destek oldu. Tohumdan sebze fidesine, mazottan sıvı gübreye, aracılık eğitiminden suni tohumlamaya kadar birçok farklı alanda çiftçilere destek verildi. Bu kapsamda 16 milyon 661 bin 387 TL’lik kırsal kalkınma yatırımı yapıldı.