Bandırma Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

• 28 Ağustos 2023
Bandırma Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine “Sosyal Market” açtı.

Bandırma Belediyesi, insan odaklı bir projeye daha imza attı. İhtiyaç sahibi vatandaşların yararlanması amacıyla “Sosyal Market” hizmete sunuldu. Vatandaşlara ücretsiz verilecek kartlarda 500 kredi puanı yüklü olacak, “sosyal kart” sayesinde temel gıda ve ihtiyaç ürünleri sosyal marketten alınabilecek. Marketin açılışına, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.