Bilecik Belediyesi tarımsal üretimi kalkındırmak için çalışmalarını sürdürüyor

• 28 Ağustos 2023
Bilecik Belediyesi, tarımsal üretime destek vermeye devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarımsal üretime destek olmak amacıyla hem kent merkezinde hem de merkeze bağlı köylerde tohum ve fide dağıtıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yürütülen proje kapsamında çiftçilere yaklaşık 180.000 adet fide ve tohum dağıtıldı. Dağıtılan fide ve tohumların hasadına katılan Bilecik Belediyesi Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, mahsulleri topraktan elleriyle topladı. Başkanvekili Subaşı, “İlkbaharda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle dağıttığımız 180.000 fidenin hasadını çiftçilerle birlikte yaptık. Ülkemizi tarımsal anlamda hak ettiği yere ulaştırana kadar çiftçilere desteğimiz devam edecek,” dedi.