Foça Belediyesi kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor

• 28 Ağustos 2023
Foça Belediyesi, “Beşkapılarda 5 Gece 3. Phokaia Bağımsız Film Günleri” düzenledi.

Foça Belediyesi, Hüseyin Karabey’in ve Gizem Erman Soysaldı’nın sanat yönetmenliğinde “Beşkapılarda 5 Gece 3. Phokaia Bağımsız Film Günleri” düzenledi. Film günlerinin açılışı, “Karanlık Gece” adlı filmle yapıldı. Program, Sevinç Baloğlu’nun yönettiği “Tohum”, Nazlı Elif Durlu’nun yönettiği “Zuhal”, Hüseyin Karabey’in yönettiği “Gitmek” ve Belmin Söylemez’in yönettiği “Ayna” adlı filmlerle devam etti. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde, yönetmen Hüseyin Karabey’in moderatörlüğünde “Çocuklarla Film Okuma Atölyesi” düzenlendi.