Hatay’da 101 prefabrik konut için anahtar teslimi yapıldı

• 28 Ağustos 2023
Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Ciner Holding Grubu işbirliğiyle hayata geçirilen prefabrik konutların ikinci etabı için anahtar teslim töreni yapıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Ciner Holding Grubu işbirliğiyle 101 konuttan oluşan prefabrik konutların altyapı çalışmaları tamamlandı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yla birlikte Antakya-Kisecik EXPO mevkiindeki ikinci etap konutlarının anahtar teslim törenine katıldı. Konutlar, depremzede vatandaşların ihtiyaç duyabileceği gıda malzemeleri, salon, mutfak ve yatak odası takımları, elektronik eşyalarla birlikte teslim edildi.