“Hiçliğe Dokunmak” sergisi sanatseverlerle buluşuyor

• 28 Ağustos 2023
Kuşadası Belediyesi Ada Modern Sanat Galerisi, ressam Necmettin Özlü’nün “Hiçliğe Dokunmak” adlı sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) işbirliğiyle kurulan Ada Modern Sanat Galerisi’nde, ressam Necmettin Özlü’nün “Hiçliğe Dokunmak” adlı sergisi açıldı. Serginin açılışına, Kuşadası Belediye Başkanvekili Seyfi Seyhan Suvari, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak, KUSAV Başkanı Levent Köylü, ressam Necmettin Özlü ve sergi küratörü İbrahim Karaoğlu katıldı. İnsan yaşamının kırılganlığına ve sonluluğuna hiçlik üzerinden göndermeler yapan sergi, sanatçının soyut resimlerinden oluşuyor. Sergi, 8 Eylül tarihine kadar ziyaret edilebilecek.