İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yeni süreç: “Yeni Yatırımlar Yeni Atılımlar”

• 28 Ağustos 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “300 Günde 300 Proje” maratonunun ardından, “Yeni Yatırımlar Yeni Atılımlar” sürecini başlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Yatırımlar Yeni Atılımlar” sürecini İçerenköy Spor Tesisi’yle başlattı. Tesisin temeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Milletvekili Ali Gökçek’in katıldığı törenle atıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait arazide 5.088,47 metrekarelik proje alanında inşa edilecek tesis, toplam 26.280,39 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak. Tesiste, otopark, kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu yer alacak. Tesisin 2024 yılının Kasım ayında tamamlanması planlanıyor. Başkan Ekrem İmamoğlu, meselenin bazı alanlarda iktidar olmakta değil, iş yapma becerisinde olduğunu vurguladı.