Karabağlar Belediyesi, “45 Saniye” semineri düzenledi

• 28 Ağustos 2023

Karabağlar Belediyesi, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin 24. yıldönümü için “45 Saniye” semineri düzenledi. Seminerde, Ege Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dilek Yeşim Metin, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ekin Özgür Aktaş ve meteoroloji uzmanı Serdar Göksu, arama kurtarma ekiplerine afet anında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili bilgi verdi. Etkinliğe, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, belediye başkan yardımcıları, Karabağlar Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Millî Eğitim Bakanlığı Arama Kurtarma Birimi (MEB AKUB) ve Polis Arama Kurtarma (PAK) temsilcileri katıldı.