“Karacaören Futbol Turnuvası” sona erdi

• 28 Ağustos 2023
Yenipazar Belediyesi’nin katkısıyla düzenlenen “Karacaören Futbol Turnuvası” sona erdi.

Yenipazar Belediyesi’nin katkısıyla düzenlenen “Karacaören Futbol Turnuvası”, Koyunlarspor-Kuloğullarıspor maçıyla sona erdi. Rakibini penaltılar sonucunda yenen Koyunlarspor, turnuvanın şampiyonu oldu. Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, protokol üyeleriyle birlikte final maçını seyretti. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Alanlıspor’a kupasını takdim eden Başkan Erden, “Kazanmak önemli ama yarışmanın güzelliğini paylaşmak daha keyifli. Sahada centilmenlik sergileyen ve turnuvaya katılan takımları tebrik ediyorum,” dedi.