Malkara Belediyesi, ulaşım hizmetlerine bir yenisini daha ekledi

• 28 Ağustos 2023

Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ulaşım seferberliği kapsamında kırsal mahalleleri ulaşım ağına ekledi. Kırsal mahallelerde yaşayan Malkaralılar, ilçe merkezine ulaşımda güçlük çekiyordu. Eylül ayının ikinci haftasından itibaren Malkara’nın kırsal mahallelerine 57-58-59-60 numaralı hatlarla ulaşım sağlanabilecek. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte vatandaş odaklı hizmetlere devam ediyoruz. Kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşların toplu taşıma sisteminden en iyi şekilde faydalanabilmesi için ulaşım ağını genişletiyoruz,” dedi.