Marmaris Belediyesi, bisiklet için ulaşım ağını genişletiyor

• 28 Ağustos 2023
Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlayan Marmaris Belediyesi, dört yılda bisiklet yolu ağını genişletti.

Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlayan Marmaris Belediyesi, dört yılda bisiklet yolu ağını genişletti (21.3 kilometre). Haziran 2019’da hizmete giren akıllı bisiklet sistemi Marvelos’a da yatırım yapan Marmaris Belediyesi, 11 adet bisiklet kiralama istasyonu kurdu, beş farklı yerde bisiklet bakım noktası açtı. Cep telefonlarına indirilen Marvelos uygulaması üzerinden kiralama yapılabilen sistemi dört yılda 94.570 kişi kullandı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Bisiklet dostu bir yerel yönetim olarak yatırımlarımız devam edecek,” dedi.