Mezitli Belediyesi Mersin’de bir ilke daha imza attı

• 28 Ağustos 2023
Mezitli Belediyesi, Mersin’de “Sağlığı Geliştiren Belediye” sertifikası alan ilk belediye oldu.

Mezitli Belediyesi’nin farklı tesislerini ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, değerlendirme raporu hazırladı. Mustafa Baysan Çocuk Gündüz Bakımevi, Gülbahar Özmen Aktif Yaş Alma Evi, Bale Kafe, Viranşehir Sütunlu Cadde ve Viranşehir Sahil Yolu gibi yaşam alanları ziyaret edildi, değerlendirildi. Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, değerlendirmeler neticesinde Mezitli Belediyesi’ni “Sağlığı Geliştiren Belediye” olarak belirledi ve sertifika verdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından oluşturulan ekip, belediyemizin farklı tesislerini ziyaret etti. İncelemeler sonrasında “Sağlığı Geliştiren Belediye” sertifikası almaya hak kazandık,” dedi.