Milas tarımın başkenti olma yolunda ilerliyor

• 28 Ağustos 2023
Milas Belediyesi, Milas’ı tarımın başkenti yapmayı hedefliyor.

Milas Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, tarımsal üretimin artırılması ve ürün çeşitliliğinin sağlanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. 2023 yılının ilk yedi ayında 1.100 üreticiye ulaşıldı. Tarım ve gıdanın stratejik önemi dolayısıyla Milas’ı tarım başkenti yapmayı hedefleyen Milas Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, kurulduğu günden bu yana artan maliyetler nedeniyle üretim yapmakta zorlanan çiftçilerin kara gün dostu oluyor. İlçede yürütülen tarımsal faaliyetleri analiz eden Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü personeli, hibeli tohum, fide ve fidan dağıtıyor, Milas’ta üretilen ve katma değeri yüksek ürünleri yurtiçi pazarlarda tanıtıyor.