Muğla Büyükşehir Belediyesi, envanterine üç adet acil müdahale teknesi ekledi

• 28 Ağustos 2023

Muğla Büyükşehir Belediyesi, denizde yüzey temizliği yapmak ve acil durumlara müdahale etmek amacıyla envanterine eklediği acil müdahale teknelerini tanıttı. Yaklaşık 28 milyon TL değerindeki iki adet acil müdahale ve bir adet çok amaçlı acil müdahale teknesi, Bodrum, Fethiye ve Marmaris limanlarında vatandaşların hizmetinde olacak, gerekli durumlarda olaylara müdahale edecek. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, denizi ve doğayı korumak için yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti.