Muratpaşa Belediyesi, gençleri geleceğe hazırlıyor

• 28 Ağustos 2023

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya’yı inovasyon ve girişimcilik kentine dönüştürme hedefi doğrultusunda kurduğu ASSİM Teknoloji Merkezi’nde 96 öğrenci, oyun yazılımı ve web tasarımı eğitimlerini tamamladı. Teknolojik alanında yaratıcı fikir sahibi bireylerin ve ekiplerin oyun geliştirmesine imkân sağlayacak gerekli donanım, yazılım ve ekipmanın bulunduğu ASSİM Teknoloji Merkezi, oyun geliştiricilere ofis rahatlığı ve iletişim imkânı da sunuyor. Bu sayede gençler hem sektörü tanıtıyor hem de yazılım, modelleme, müzik, ses, efekt, tasarım gibi birçok alanda deneyim kazanıyor.