Narlıdere Belediyesi, sporcu nesiller yetiştiriyor

• 28 Ağustos 2023

Narlıdere Belediyesi, çocukların ruh ve beden sağlığını geliştirmek, sporcu nesiller yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Çeşitli branşlarda kurslar açan, spor kulüpleriyle işbirliği yapan Narlıdere Belediyesi, çocukların yeteneklerini keşfetmesine yardımcı oluyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Sporu, sosyalleşmenin ve sağlıklı nesiller yetiştirmenin aracı olarak görüyoruz. İnanıyor ve biliyoruz ki, spor yapmaya teşvik ettiğimiz çocukların ve gençlerin bazıları ülkemize milli sporcu olarak da hizmet edecek,” dedi.