“Otamış Halkın Marketi” online satışa başladı

• 28 Ağustos 2023
Ödemiş Belediyesi’nin “Otamış Halkın Marketi” projesi kapsamında online satış başladı.

Ödemiş Belediyesi’nin “üreticiden tüketiciye” modeliyle vatandaşlara sağlıklı, kaliteli, uygun fiyatlı ve güvenilir ürünler sunmak için kurduğu “Otamış Halkın Marketi” projesinde online satış dönemi başladı. Üretimi teşvik ederek kooperatifçiliğin yaygınlaşması amacıyla kurulan “Otamış Halkın Marketi”, Ödemiş’te üretilen kaliteli ürünlerin büyükşehirlere ulaştırılmasını hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda bir web sitesi kuruldu. Otamış markalı doğal ve sağlıklı ürünlere “www.otamis.com.tr” üzerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca mobil cihazlara uyumlu web sitesi üzerinden sipariş de alınıyor.