“Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali” düzenledi

• 28 Ağustos 2023
Arhavi Belediyesi, “49. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali” düzenledi.

49. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nin beş günü de dolu dolu geçti. Festivalin finalinde, Demet Akalın, Resul Dindar, Hasan Can Özdemir ve DJ performansıyla Murat Özgen geceye damga vurdu. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, 49. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan sanatçılara çiçek, plaket ve Arhavi’yi temsil eden hediyeler takdim etti. 49. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, kültürel ve sportif etkinlikleriyle, birbirinden değerli sanatçıların verdiği konserlerle, havai fişek gösterileriyle tamamlandı.