“Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali”nin dördüncüsü düzenledi

• 28 Ağustos 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “4. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” düzenledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Türkiye Atletizm Federasyonu ve İkiyirmiüç Event Organizasyon işbirliğiyle “4. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” düzenlendi. Uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, spor festivali ve yarı maraton kapsamında iki gün boyunca 3.000’e yakın yerli ve yabancı sporcuyu ağırladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Eskişehir’in uluslararası alanda önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını vurguladı.