Aydın Büyükşehir Belediyesi, çevre temizliği yaptı

• 25 Eylül 2023

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Aydın’ı pırıl pırıl tutmak için gece-gündüz çalışıyor, duyarlılık çalışmalarına imza atıyor. “Haydi Yapalım” etkinliği, 2008 yılında Estonya’da çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla başladı ve küresel bir harekete dönüştü. Aydın Büyükşehir Belediyesi, etkinliğe destek vermek için çevre temizliği yaptı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, daha temiz ve yaşanabilir bir çevre için etkinliğe destek verdiklerini ifade etti.