Ayvalık Belediyesi öğrenci burslarını sürdürüyor

• 25 Eylül 2023
Ayvalık Belediyesi, öğrencilere burs vermeye devam ediyor.

Ayvalık Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelerin kent dışında eğitim gören çocuklarına destek olmak amacıyla kurduğu Ayvalık Eğitime Destek Derneği, Ayvalıklı öğrencilere burs veriyor. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, öğrencilerin projelerini ve Erasmus’la yurtdışına giden öğrencileri desteklediklerini belirtti. Başkan Ergin, “Ülkemizin dört bir yanındaki okullarda eğitim gören öğrencilere bir nebze de olsa katkıda bulunmanın ve destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımseverlerin desteğiyle Ayvalık’ta önemli bir güç birliği yarattık, bu sayede öğrencilerin bütçesi rahatlayacak. Hedefimiz, ihtiyaç sahibi tüm çocuklara ulaşmak,” dedi.