Beşiktaş Belediyesi’nden Avrupa Hareketlilik Haftasına destek için yürüyüş etkinliği

• 25 Eylül 2023
Beşiktaş Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası’na katkıda bulunmak amacıyla yürüyüş etkinliği düzenledi.

Avrupa Hareketlilik Haftası, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım önlemleri almaya teşvik eden bir girişim. Her yıl, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nın 2023 yılı için ana teması, “Şehrini Keşfet-Gelecek Enerjini Koru” oldu. Hareketli yaşamı teşvik etmek amacıyla düzenlenen bu hafta, vatandaşlara daha temiz, sağlıklı ve ekonomik enerji seçenekleri sunmayı hedefliyor. Beşiktaş Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası’na katkıda bulunmak ve cumhuriyetin 100. yılını hareketlilikle vurgulamak amacıyla 22 Eylül Cuma günü Alman Deresi’nde yürüyüş etkinliği düzenledi.