Depremin etkilediği Adıyamanlı gençler Buca’da ağırlandı

• 25 Eylül 2023
Buca Belediyesi, depremden etkilenen Adıyamanlı gençleri ağırladı.

Buca Belediyesi, Seyhan Belediyesi ve Habitat Derneği işbirliğiyle Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi’nde depremzede gençler için yaz kampı düzenlendi. Adıyamanlı 18-24 yaş arasındaki gençlerin katıldığı kampta keyifli aktiviteler gerçekleştirildi. Buca’nın tarihî sokaklarını gezen, farklı lezzetlerini keşfeden gençler, kamp boyunca toplumsal cinsiyet, kil ve atıktan sanat atölyesi gibi çeşitli atölyelere katıldı.  Kamp kapsamında YETGEN kurucusu Prof. Erhan Erkut’un katılımıyla, “21. Yüzyıl Yetkinlikleri” başlıklı seminer düzenlendi. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, gençleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti, “Buca Belediyesi’nin kapıları size her zaman sonuna kadar açık,” dedi.