Didim Belediyesi, “Let’s Do It Türkiye” etkinliğine katıldı

• 25 Eylül 2023

Didim Belediyesi, Küresel Çevre Temizlik Hareketi kapsamında Didim’in birçok noktasında temizlik çalışması gerçekleştirdi. İnsanları daha sorumlu ve duyarlı olmaya çağırmak amacıyla başlatılan “Let’s Do It Türkiye” küresel temizlik hareketi kapsamında Didim’in farklı noktalarında vatandaşların katılımıyla temizlik yapıldı. “Let’s Do It Türkiye” etkinliğine, Lions International, AKÇED, Saplı Ada Birlik Dernek Başkanlığı, Didim Plogging Grubu, Akbük Gönüllüler Platformu, Akbük Sevgisi Grubu üyeleri, Huzur Sahil Sitesi sakinleri ve gönüllüler katıldı.