Ergene Belediyesi yeni eğitim döneminde öğrencilerin yanında

• 25 Eylül 2023
Ergene Belediyesi, öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ailelerin yükünü bir nebze de olsa hafifletmek amacıyla öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yaz tatili döneminde pek çok okulun tadilatını gerçekleştirdik, okulları boyadık ve bahçelerini düzenledik. Okulların taleplerine imkânlarımız ölçüsünde yanıt veriyoruz, eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Her yıl, okula başlayan öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıtıyoruz, ailelerin bütçelerine de katkıda bulunuyoruz,” dedi.