Eskişehir’de “İşletme Yönetimi” eğitimi düzenlendi

• 25 Eylül 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi işbirliğiyle üreticiler için “İşletme Yönetimi” eğitimi düzenlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla üreticilere eğitim veriliyor. Eskişehir’deki üreticiler, tarımsal üretime ilgi duyan vatandaşlar için Beylikova ilçesinde “İşletme Yönetimi” eğitimi düzenlendi. “Zirai Eğitim Hizmeti Sözleşmesi” kapsamında verilen eğitim, katılımcılara eksik oldukları veya merak ettikleri alanlarda bilgi ve beceri kazandırmayı hedefliyor. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Benek, eğitim çalışmalarına önem verdiklerini ifade etti, tüm katılımcılara gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.